Morkų ir avižų košė

   Taigi, šį receptą radau viename sveikos mitybos puslapyje ir sugalvojau išbandyti. Įdėjau šiek tiek ir fantazijos. Atsiliepimai apie šią košę yra ypatingai geri, tačiau nors ir skonis košės man patiko, antrą kartą jos nebegaminčiau. Na, bet kaip sakoma išbandyti reikia viską, be to visų žmonių skoniai skiriasi ir galbūt ši košė jums taps vienu iš skaniausių patiekalų kaip ir daugeliui, kurie paliko atsiliepimus apie šią košę. Iš tiesų, jei nemėgstat avižų, siūlau košę daryti su sveikais dribsniais, taip pat galite pagardinti riešutais arba saulėgrąžom. 


Morkų avižų košė 

Paruošimo laikas: 5-10 minMirkymo laikas: naktisPorcijos: 2-3Kalorijos: 100-120 kcal (priklauso nuo ingredientų)

Produktai:

* 100g avižų arba 70g dribsnių* 230 ml pieno (galite rinktis ryžių, avižų, soya arba kokosų)* Viena didelė morka, nuskusta ir sutarkuota* Vienas šaukštelis cinamono* Vienas šaukštelis maišytų prieskonių* Vienas didelis bananas, sutrintas

Gaminimas:

Sumaišyti visus ingredientus ir sudėti į sandariai uždaromą indą. Įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį.

Patiekite vieną arba su riešutais, sėklom, vaisiais arba/ir jogurtu.Skanaus :)



Share:

1 komentarai (-ų)

  1. Geras receptas! Mano nauja manija kosytes ir kiti grudiniai produktai, jau ir rezultatas sioks toks jauciasi:)

    AtsakytiPanaikinti